Raammontageset

WKR 01

Mobiele airconditioning

Mobiele airconditioning

Raammontageset WKR 01 grijs

Raamafdichting speciaal voor het dakraam

Een mobiele airco is een snelle manier om je huis een prettige temperatuur te geven in de zomer. En zeker tijdens die warme maanden wil je de koele lucht binnenshuis behouden. Dat kan lastig zijn, omdat een mobiele airco een afvoerslang heeft die de lucht naar buiten blaast. De warme buitenlucht kan dan naar binnen komen. Gelukkig biedt een airco raamafdichting de oplossing! Zo blijft de koele lucht binnen en blijven de warme lucht en ongewenste bezoekers als insecten buiten. De voordelen van de Qlima Window Fitting Kit voor raamafdichting: • Gaat verlies van koele lucht tegen • Is eenvoudig te plaatsen • Past op bijna alle dakramen (type: Skylight) • Eenvoudig te bevestigen met klittenband • Heeft een multifunctionele werking als insectenhor
Vind een winkel

Beschrijving

Speciale opening Een mobiele airco moet vlakbij het raam of de deur geplaatst zijn en heeft een afvoerslang. Deze afvoerslang hangt uit het raam of deur en blaast de lucht naar buiten. Om er zeker van te zijn dat er geen warme lucht de kamer binnen stroomt, moet de opening in een raamafdichting strak om de slang zitten. De Qlima Window Fitting Kit heeft een ontwerp dat geschikt is voor alle types afvoerslangen met een maximale diameter van 270 mm. De opening kan naar wens aangepast worden door de handige trekkoordjes. Zo sluit de raamafdichting altijd goed aan en voorkom je temperatuurwisselingen in huis. Dat is efficiënter en duurzamer. Airco raamafdichting voor alle kozijnen De Qlima Window Fitting Kit heeft een universeel, handig design. De maatvoering komt overeen met de meestgebruikte kozijnmaten. Qlima biedt drie verschillende types aan: maat S voor raamkozijnen, maat L voor deurkozijnen en de Skylight voor dakramen. Je installeert de Qlima Window Fitting Kit met meegeleverd klittenband. Dat betekent dat je deze raamafdichting eenvoudig in elke kamer plaatst. Zo behoud je een optimale temperatuur, waar in huis jij je mobiele airco met slang ook gebruikt. Daar heb je geen installateur of boormachine voor nodig! Neutrale kleur De Qlima Window Fitting Kit is neutraal grijs van kleur. Hierdoor past het design bij alle soorten interieur. De raamafdichting kan op zowel kunststof als houten en stalen kozijnen geplaatst worden. En door de klittenbandbevestiging is de Qlima Window Fitting Kit ook heel geschikt voor huurhuizen. Zelf raamafdichting plaatsen Heb jij een mobiele airco met afvoerslang en wil je zo efficiënt en duurzaam mogelijk koelen? Dan is de Qlima Window Fitting Kit onmisbaar!

Alle voordelen

  • check Mobiele airconditioning

Specificaties

Productnaam Raammontageset WKR 01 grijs

EAN code 8713508785417

Model WKR 01

Kleur Grijs

Product type Raammontageset

Gewicht - unit (kg) 0.5

Afmetingen (b x d x h) (mm) 780 x 600 x 980

Beschermingsklasse IPX2

Inbegrepen - afstandsbediening Nee

Gewicht - unit (kg) 0,50

Ontdek het gemak van Qlima! 

Onze hoogwaardige producten zijn verkrijgbaar op diverse locaties, zowel online als in fysieke winkels. Of je nu de voorkeur geeft aan het comfort van online winkelen of liever persoonlijk advies en service krijgt in een winkel, Qlima is altijd binnen handbereik.