Ons verhaal

Bij Qlima zorgen we ervoor dat jij je thuis comfortabel

voelt. Wij leveren oplossingen die je helpen een comfortabel

klimaat te creëren

Bij Qlima zorgen we ervoor dat jij
je thuis comfortabel voelt. 
Wij leveren oplossingen die 
je helpen een comfortabel
klimaat te creëren.

Of het nu gaat om de temperatuur, de luchtvochtigheid of de zuiverheid van je lucht, wij hebben de perfecte oplossing voor je. Met intuïtieve bedieningen, duidelijke instructies en een behulpzame klantenservice is comfort zo eenvoudig als één, twee, drie.

Onze goed ontworpen producten zijn een lust voor het oog en passen perfect in je interieur. Ze zijn ook gemaakt om lang mee te gaan, maar je kunt altijd rekenen op onze serviceafdeling als je ooit een reparatie of vervanging nodig hebt. Geniet van elk seizoen met Qlima. 

Het perfecte klimaat 
De luchtkwaliteit in huis is een bepalende factor voor het welzijn van jou en je gezin. De temperatuur, vochtigheid, zuiverheid, geur, circulatie en het zuurstofgehalte van de lucht beïnvloeden onze zintuigen en bepalen onze gemoedstoestand. Qlima helpt om het klimaat in huis te optimaliseren, zodat je veilig en comfortabel kunt genieten van de tijd die je thuis doorbrengt.  

Gebruiksvriendelijk 
Om het je zo comfortabel mogelijk te maken, zijn onze producten gemakkelijk in gebruik. Ze zijn eenvoudig te bedienen, hebben een duidelijke handleiding en mocht je er niet uitkomen, dan staat onze service afdeling klaar om je te helpen.

Blend-in design
We hechten veel waarde aan de functionaliteit van onze producten, maar we willen ook dat ze naadloos in elk interieur passen. Je kunt kiezen uit verschillende designs en kleuren, zodat je er altijd eentje vindt die het beste bij je past.  

Lange levensduur
We werken voortdurend aan innovaties in technologie en design, waarbij we onvoorwaardelijk kiezen voor duurzame oplossingen. We zorgen er niet alleen voor dat onze producten zo lang mogelijk meegaan, maar we zorgen er ook voor dat ze aan alle veiligheidseisen en -normen voldoen.  
Bovendien hebben we voor al onze producten reserveonderdelen op voorraad, mocht er onverhoopt iets stuk gaan. Zelfs voor oudere modellen kun je ze in de meeste gevallen nabestellen. Zo gaan onze producten een leven lang mee.