Installatie

pelletkachels

Een Qlima pelletkachel installeren is niet
moeilijk, maar er komt wel één en ander
bij kijken. Met onze installatieservice 
helpen we je graag op weg! 

Aan de slag met uw Qlima pelletkachel

Installeer uw pelletkachel

U kan uw toestel zelf installeren en aansluiten op een daarvoor geschikt en correct geïnstalleerd rookgaskanaal. Een goed werkend rookgaskanaal garandeert een goede en veilige werking van uw kachel. Raadpleeg daarom steeds de geldende lokale en nationale normen en de richtlijnen die vermeld staan in de installatie handleiding. Om u op weg te helpen hebben wij een aantal van de belangrijkste richtlijnen voor u samengevat, deze kan u in onderstaand document terugvinden.

Bekijk hier het document voor de richtlijnen van het rookgasafvoer kanaal

Gratis opstartservice door de Qlima Service Partner

Heeft u uw kachel correct geïnstalleerd, dan kan u een beroep doen op de opstartservice door de Qlima Service Partner. Deze komt aan huis om een controle uit te voeren op de veiligheid en de correctheid van de installatie, geeft uitleg over de bediening en onderhoud van de kachel en stelt ook de parameters van de kachel zo in dat deze met een optimaal rendement kan werken. Heeft u een Qlima pelletkachel, dan is deze opstartservice volledig gratis. 

 


2+2 jaar garantie

 

Eenmaal uw toestel door de Qlima Service Partner werd opgestart wordt ook de garantie geactiveerd. Klanten die van de Qlima Service Partner gebruik maken om ook het periodieke onderhoud van de kachel te laten uitvoeren hebben onder voorwaarden recht op een extra garantie van 2 jaar op Qlima pelletkachels, bovenop de 2 jaar fabriekswaarborg.

 

Voor meer informatie over de opstartservice en garantie raadpleeg onderstaand document

Bekijk de procedure ingebruikstelling Qlima pelletkachel.