Info en support Luchtreinigers

Test Qlima luchtreiniger zonder risico

Qlima luchtreinigerEen luchtreiniger van Qlima is een uitstekende optie om de lucht in huis te verbeteren. In elke ruimte bevinden zich huisstofmijten, stofdeeltjes, dierlijke haartjes en huidcellen. We leven steeds meer binnen en komen dus ook meer in aanraking met deze rondzwevende deeltjes in de lucht. Een verontreinigd binnenklimaat is vaak de oorzaak van hoofdpijn, stress en algemene klachten van onbehagen. Met een Qlima luchtreiniger zorg je voor frisse en gezonde lucht in huis.

undefined

30 dagen vrijblijvend op proef

Qlima luchtreinigers zijn gunstig geprijsd, eenvoudig te bedienen en worden geleverd met 2 jaar garantie. Een verplaatsbare luchtreiniger van Qlima heeft alleen een stopcontact nodig, je krijgt direct resultaat waar je wilt. Om je zonder risico kennis te laten maken met de luchtreinigers van Qlima geven wij je de mogelijkheid om een Qlima luchtreiniger 30 dagen te testen. Wanneer je niet tevreden bent, wordt de luchtreiniger bij je thuis opgehaald en krijg je je geld terug (minus de transportkosten). 

Actievoorwaarden

  • Stuur de reden waarom je de luchtreiniger niet wilt houden schriftelijk binnen 30 dagen na aankoop (samen met de aankoopbon) naar PVG Belgium, Industrielaan 55, 2900 Schoten
  • PVG neemt contact met je op voor het retourneren van de luchtreiniger. 
  • Let op: verpak de luchtreiniger (waar mogelijk) in de originele verpakking. Enkel onbeschadigde producten komen in aanmerking retour genomen te worden.
  • PVG maakt het aankoopbedrag minus € 19,00 transportkosten (excl. BTW) binnen 2 weken over op uw bankrekeningnummer.

Verder lezen over luchtreinigers

undefined