Info en support Airco's

Airconditioner voor Slaapkamer

Airconditioner voor SlaapkamerDe temperatuur en luchtvochtigheid zijn van grote invloed op het welzijn en gezondheid van opgroeiende kinderen. Hartje zomer verandert de slaapkamer al snel in een sauna. Slapen bij dergelijke temperaturen valt niet mee. Niet gek dus dat er in slaapkamers steeds vaker gebruik wordt gemaakt van een airconditioner, zowel split als mobiel.

Ideaal voor de slaapkamer

De ultieme airco voor de kinderkamer is de Qlima SC-serie. Deze split unit airco reguleert de temperatuur en luchtvochtigheid het hele jaar door. Het verfijnde 3-laags filtersysteem zorgt jaarrond voor een gezond leefklimaat. Pollen, stofdeeltjes en nare geurtjes maken geen kans. Het apparaat is fluisterstil zodat je kinderen heerlijk kunnen slapen.

Goed verkrijgbaar

Het grote voordeel van Qlima airconditioners, mobiel of split, is dat deze vaak direct of anders binnen 24 uur verkrijgbaar zijn in de bouwmarkt, elektronicazaak of doe het-zelf-winkel. Dus geen lange offertetrajecten of installatieprocedures. De wandmodel airco’s zijn grotendeels voor zien van een handige snelkoppeling. Daarmee verloopt het aankoopproces van een dergelijke airco niet alleen veel sneller maar is de installatie kinderspel en veel goedkoper. Bekijk de demofilm voor meer informatie.

Goedkoop geïnstalleerd

Deze snelkoppeling en de 4 meter voorgemonteerde leidingen maken het mogelijk de installatie zo goed als zelf uit te voeren. Dit maakt de installatie niet alleen goedkoper, maar dus ook veel sneller. Nadat de diverse werkzaamheden zijn uitgevoerd moeten de leidingen van de binnen- en buitenunit met elkaar worden verbonden. Slechts voor deze laatste handeling moet volgens de wetgeving een geautoriseerde professional worden ingeschakeld, deze heeft normaal gesproken binnen het uur de klus geklaard.

Inverter technologie

De Inverter-serie van Qlima heeft standaard 4 jaar garantie. Doordat deze slimme Inverters hun werkingsgraad continu aanpassen, kan een constante temperatuur gewaarborgd worden. Zo worden kinderen niet blootgesteld aan tocht en schommelende temperaturen. Bovendien scheelt het tot wel 35% energieverbruik ten opzichte van standaardairco’s, die telkens in- en uitschakelen. Verder schakelt bijvoorbeeld de kinder-sleeptimer het apparaat na 2 uur automatisch uit.

Direct verkoeling met mobiele airco

Wil je vandaag nog verkoeling? Kies dan voor een mobiele airconditioner van Qlima. Deze kun je direct in gebruik nemen en dankzij de handige wieltjes kunnen deze modellen eenvoudig verplaatst worden naar iedere ruimte waar je verkoeling nodig hebt. Door het ‘plug and play’ principe en zijn ze direct gebruiksklaar. Makkelijker kan niet! Bekijk het overzicht mobiele airco's.