Info en support Wijnkasten

Vind de wijnkast die bij je past

undefined

Qlima heeft een breed aanbod in wijnkoelkasten en -klimaatkasten. Je hebt de keuze uit één of twee temperatuurzones, vrijstaand of inbouw met een opslagruimte voor 7, 51 of maar liefst 177 flessen wijn. Er is zeker een model bij dat voldoet aan jouw wensen!

Compacte inbouwmodellen

Het Qlima assortiment is onderverdeeld in vrijstaande en inbouwmodellen. De inbouw wijnkasten zijn heel geschikt voor huizen waar de ruimte beperkter is. Heb je een kleine keuken maar wil je toch graag je wijncollectie optimaal bewaren en bewonderen, dan kan dat. Het kleinste inbouwmodel van Qlima is de BWK 1607, een wijnkoelkast voor 7 flessen wijn met een afmeting van 145 mm breed en 865 mm hoog. Dit past in iedere keuken en geeft de ruimte een luxe uitstraling!

Zo heeft Qlima nog twee andere compacte inbouwmodellen voor de opslag van 18 of 51 wijnflessen die je eenvoudig in een keuken of een andere ruimte kunt inbouwen. 

Luxe vrijstaande modellen
Het assortiment van de Qlima vrijstaande wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten bestaat uit maar liefst 6 modellen. Wijnkoelkasten voor een opslag van 8 of 28 flessen en wijnklimaatkasten voor een opslag van 12, 110, 154 of maar liefst 177 wijnflessen. 

Heb je wat minder ruimte beschikbaar? Dan heb de keuze uit compacte modellen met één of twee temperatuurzones. Beschik je over veel ruimte en een grote wijncollectie? Dan zijn de grotere modellen met twee temperatuurzones zeker een aanwinst voor het optimaal bewaren, verfrissen en chambreren van je wijn.

De juiste temperatuur, trillingsvrij, goede ventilatie, schone lucht en geen UV-straling van buitenaf. Alle Qlima wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten garanderen de beste condities voor jouw wijncollectie!

Bekijk het assortiment

 

Schrijf je in voor de Qlima Nieuwsbrief