Info en support Terrasverwarmers

Verleng je zomergevoel!

undefinedundefinedWorden de zomeravonden wat killer maar wil je toch nog lekker buiten zitten op je terras of in de tuin? Ontspannen een boek lezen of gezellig een wijntje drinken en praten met je vrienden tot in de late uurtjes. Met een Qlima terrasverwarmer geniet je langer van het buitenleven. Het is een comfortabele maar ook zeker een sfeervolle oplossing!

Altijd comfortabel warm
Een vuurkorf of buitenhaard geeft ook warmte maar het hebben toch een aantal nadelen. De stralingswarmte heeft een geringer bereik waardoor je het vaak niet echt behaaglijk warm krijgt. Daarnaast geeft een op hout gestookte haard toch meer rommel dat ook weer opgeruimd moet worden. Met een Qlima terrasverwarmer op gas heb je deze nadelen niet. De bediening is eenvoudig en je voelt de warmte al binnen een paar seconden. Daarnaast kun je de warmtestraling zelf instellen en wijzigen zodat je altijd een voor jou, prettige temperatuur hebt. En nog een bijkomend voordeel, je hebt geen rommel maar toch een sfeervolle vlam! Een Qlima terrasverwarmer geeft je het luxe en comfortabele gevoel van een lange zomeravond in de buitenlucht.

Praktisch en veilig
Naast de strakke vormgeving  heeft men bij de ontwikkeling van de terrasstralers ook oog gehad voor het praktisch en veilig gebruik van het apparaat. Zo is de terrasverwarmer voorzien van wieltjes en is daardoor makkelijk te  verplaatsen naar iedere gewenste plek. De terrasverwarmers zijn voorzien van een omvalbeveiliging. De terrasheater kan ook zonder enig brandgevaar onder een overkapping gezet worden.

De terrasverwarmers van Qlima branden op propaan- of butaangas, de benodigde gasflessen zijn overal makkelijk te koop. Ze hebben een hoge capaciteit van maar liefst 5.000 tot 13.000 Watt. Afhankelijk van het weer en de wind, kun je tot maar liefst 110 m² verwarmen onder een overkapping. Het assortiment van Qlima terrasstralers op gas bestaat uit twee verschillende modellen.

Bekijk hier het assortiment!