Info en support Terrasverwarmers

Lang genieten van het buitenleven

undefinedGenieten van het buitenleven, lekker lang buiten in de openlucht zitten, daar genieten we allemaal van. Dit kan ook, ook als de avonden wat frisser zijn. De elektrische terrasverwarmers van Qlima zorgen voor een aangename warmte op je terras of balkon. Een ideale heater om buiten te zitten tot in de late uurtjes in de zomer, maar ook zeker te gebruiken in het voorjaar of in de herfst. Zo kun je optimaal genieten van extra uurtjes met je vrienden en familie op je terras, veranda of balkon. 


Wat zijn je wensen?
Elektrische terrasverwarmers zijn er in verschillende maten en vormen. De vrijstaande variant geeft je de vrijheid om de terrasverwarming te verplaatsen en neer te zetten waar dat jij dat wilt zodat je altijd optimaal kunt genieten van de aangename warmte.  Een hangende versie daarentegen neemt minder plaats in beslag, dit kan heel  praktisch zijn voor een klein balkon, patio of veranda. Deze terrasverwarming heb je in een geveluitvoering maar is ook verkrijgbaar als hanglamp aan een ketting.

Onderdeel van je inrichting
Een elektrische terrasverwarmer is niet alleen praktisch en comfortabel maar het heeft ook een toegevoegde waarde voor de uitstraling van je terras! Door de moderne strakke vormgeving maakt het ook onderdeel uit van de inrichting van je  terras zoals woonaccessoires dat doen in je huis. De PEF 5018 of PEP 2021E bijvoorbeeld, passen prachtig bij een lounge set of een moderne eettafel. Bekijk  het  ruime assortiment van Qlima en vind de elektrische patio heater die past bij jou!

Qlima assortiment terrasverwarmers elektriciteit.