Info en support Sfeerhaarden

Lang genieten van het buitenleven met een buiten openhaard

Qlima sfeerhaarden houtMet een buitenhaard op hout kun je extra lang genieten van de zomeravonden maar ook in de andere seizoenen is het mogelijk om zo van het buitenleven te genieten. Heb je een kleine of een grote tuin, een terras of een patio? Wil je een tuinhaard om een warm vuurtje in te stoken of wil je een vuurschaal waar je warmte van hebt maar waar je ook op kunt barbecueën? Qlima heeft een ruim assortiment buitenhaarden, vuurschalen, vuurkorven en terrashaarden om in iedere situatie optimaal te genieten van het buitenleven!

Welke buiten openhaard past bij jou?

Je kunt buitenhaarden in drie groepen indelen: tuinkachels, vuurkorven en vuurschalen. 

Tuinkachel of terrashaard

Een tuinkachel is een echte buiten openhaard die je op iedere plek neer kunt zetten. Je kunt heerlijk genieten van de warmte van het vuur zonder last te hebben van de rook. De langwerpige schoorsteen zorgt voor de afvoer van de rook. De buitenhaard van Qlima biedt ruimte voor houtblokken, dat is handig maar het is ook een pronkstuk op je terras of in je tuin!

Vuurkorf

Een vuurkorf is een compactere buitenhaard waarin je grote houtblokken kunt stoken. Het voordeel is dat je de korf overal neer kunt zetten, er veel warmte van krijgt maar ook dat je er met een groter gezelschap helemaal om heen kunt gaan zitten. De vuurkorven van Qlima staan stabiel, je kunt met een veilig gevoel een vuurtje stoken. Door de opengewerkte zijkanten krijgt het vuur genoeg zuurstof om goed te kunnen branden maar je ziet zo ook de vlammen. Dat is toch optimaal genieten?

Vuurschaal

Vuurschalen heb je in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Het tafelmodel past  perfect bij je lounge set, je kunt er je bank en stoelen helemaal omheen zetten. Het heeft de juiste hoogte om heerlijk van de warmte te genieten en naar de vlammen te staren onder het genot van een drankje.
Een andere variant, de vuurschaal op een pilaar met houtopslag, past op iedere plek op je terras. Zet de pilaar aan de korte zijde van je eettafel en iedereen geniet van de warmte en de uitstraling tijdens een gezellig etentje. Je hebt ook vuurschalen die je kunt gebruiken als openhaard maar ook als barbecue. Er is altijd wel een buiten openhaard die aan je wensen voldoet! Er is keuze genoeg!

Ga hier op zoek naar de buiten openhaard, tuinkachel of terrashaard die bij jou past! Hier vind je ook sfeerhaarden op bio-ethanol.