Info en support Petroleumkachels

Verwarmen met zuinige petroleumkachel

Verwarmen met zuinige petroleumkachelGeen energie verspillen en het toch behaaglijk warm hebben. Dat is de grote kracht van gericht verwarmen in vergelijking met centrale verwarming. Qlima biedt je twee mogelijkheden: een verplaatsbare kachel óf een wandmodel airco. Ook die kun je namelijk als warmtebron in een specifieke ruimte gebruiken.

Steeds meer mensen gaan op zoek naar mogelijkheden om energie te besparen als gevolg van de hoge olie- en gasprijzen enerzijds en een groeiend milieubewustzijn anderzijds. Veel winst is te halen met het gericht verwarmen van de woning. Door alleen de ruimte te verwarmen waar je het meeste verblijft - en alleen als je er ook écht bent - kun je tot wel honderden euro’s per jaar op je energiekosten besparen. Een lager energieverbruik is niet alleen gunstig voor de portemonnee, maar ook beter voor het milieu.

Qlima marktleider in Europa

Al meer dan 30 jaar heeft Qlima de petroleumkachel doorontwikkeld. Een Qlima petroleumkachel vult de ruimte met een heerlijke, behaaglijke warmte die aanvoelt als een warme deken. Er zijn twee typen Qlima petroleumkachels. Voor beide typen worden hoogwaardige materialen gebruikt met standaard 4 jaar garantie. Een kouskachel werkt zonder stroomaansluiting. Laserkachels hebben een minimum aan stroom nodig voor het laten functioneren van de elektronisch gestuurde brander maar bieden meer comfort.

Heldere demofim

Om het verschil tussen de twee typen petroleumkachels te verduidelijken is er een handige demofilm ontwikkeld. Natuurlijk kun je ook het complete gamma bekijken of een Qlima dealer bij je in de buurt bezoeken.