Info en support Petroleumkachels

verplaatsbare kachel met vorstpreventie

verplaatsbare kachel met vorstpreventieDe Qlima Laserkachel kan gebruikt worden om in hartje winter ruimtes vorstvrij te houden. De ingebouwde vorstbeveiliging bewaakt permanent de temperatuur. Daalt deze tot 5°C, dan slaat de kachel automatisch kort aan. Dit houdt de ergste kou uit de lucht en voorkomt bevriezing van waterleidingen in bijvoorbeeld je schuur, garage, tuinkas, werkplaats of het vakantieverblijf.

undefined

undefined

Afvoer en leidingen zijn niet nodig voor het gebruik van een Qlima Laser kachel, een stroomaansluiting is wel vereist. De kachels werken met een energierendement van bijna 100% uiterst efficiënt. Vrijwel alle brandstof wordt door het doordachte laser verbrandingssysteem omgezet in warmte. Het stroomverbruik is te verwaarlozen. De slimme kachels geven door het spaarzame brandstofverbruik normaal voor 1L brandstof tot wel 5 uur stralingswarmte, dat betekent dat je met 20L brandstof bijna 100 uur kunt verwarmen. Wanneer je enkel de ruimte vorstvrij wilt houden betekent dit dat je met 20L al snel een normale winter doorkomt. Daarmee is ook het energieverbruik uitzonderlijk laag. Bekijk de demofilm of het complete gamma.

Voordelen petroleumkachel

  • Voor leefruimte, vakantieverblijf en werkplaats
  • Kan zonder stroom, gas en afvoer
  • In 30 seconden gebruiksklaar
  • Binnen 5 minuten behaaglijk warm
  • Voor ruimtes van 15 tot 75 m2
  • Energierendement van bijna 100%
  • Laag energieverbruik, verwarmt met 20L tot wel 100 uur
  • In gebruik veel goedkoper dan elektrisch verwarmen
  • De warmte is onvergelijkbaar met elektrisch verwarmen
  • Veel extra comfort zoals thermostaat, vorstbeveiliging en timer

Direct aangenaam warm

De Qlima Laserkachel is ook een uistekende oplossing wanneer de temperatuur in de ruimte toch voor kortere of langere tijd hoger moet zijn. Het opstarten van een verplaatsbare Qlima kachel duurt slechts 30 seconden en binnen 5 minuten is de ruimte gevuld met een heerlijke, behaaglijke stralingswarmte. Een snelheid en warmte die totaal niet te vergelijken is met de warmte van een elektrische kachel. De warmte van een Qlima kachel voelt namelijk aan als het omslaan van een warme deken.

Qlima marktleider in Europa

Al meer dan 30 jaar heeft Qlima de petroleumkachel doorontwikkeld. De Qlima Laserkachels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Je ontvangt standaard 4 jaar garantie. De Laserkachels hebben een minimum aan stroom nodig voor het laten functioneren van de elektronisch gestuurde brander en het bieden meer comfort waaronder vorstpreventie.

Bekijk de demofilm

Om het verschil tussen de twee typen petroleumkachels aan te geven, is er een handige demofilm beschikbaar. Natuurlijk kun je ook het complete gamma bekijken of een Qlima dealer bij je in de buurt bezoeken. 

undefined