Info en support Petroleumkachels

Bespaar op maandlasten met Qlima

Bespaar op maandlasten met Qlima

De verplaatsbare kachels van Qlima worden steeds vaker gebruikt om de maandlasten te verlagen. Geen wonder, als je weet dat de centrale verwarming zo’n 75% van het gas verbruikt. Door gericht te verwarmen kun je met een verplaatsbare kachel direct besparen.

Gericht verwarmen

Een Qlima kachel verwarmt alleen de ruimte waar je het behaaglijk wilt hebben, terwijl een cv veel energie verspilt. Natuurlijk is een Qlima kachel ook de ideale oplossing voor ruimtes zonder centrale verwarming. Een afvoer of leidingen zijn namelijk niet nodig. Enkel wat ventilatie. Een Qlima kachel is direct klaar voor gebruik en snel op temperatuur.

 

Moderne Laserkachels

Qlima Laserkachels hebben een geavanceerd elektronisch besturingssysteem waardoor de temperatuur tot op de graad nauwkeurig ingesteld kan worden. In combinatie met de timerfunctie is de ruimte altijd op het gewenste moment op temperatuur. Automatisch wordt het meest efficiënte verbrandingsniveau gekozen. De spaarstand handhaaft zeer nauwkeurig de ingestelde temperatuur. Zo brandt de kachel bijzonder zuinig.

Een veilige keuze

Alle Qlima Laserkachels zijn voorzien van een kinderslot, een veiligheidsstop en een oververhittingsbeveiliging. Daarmee is het één van veiligste vormen van bijverwarming. Verder is Qlima een uiterst duurzame keuze. Op alle Qlima petroleumkachels krijg je standaard 4 jaar garantie.

Qlima marktleider in Europa

Al meer dan 30 jaar heeft Qlima de petroleumkachel doorontwikkeld. Een Qlima petroleumkachel vult de ruimte met een heerlijke, behaaglijke warmte die aanvoelt als een warme deken. Er zijn twee typen Qlima petroleumkachels. Voor beide typen worden hoogwaardige materialen gebruikt met standaard 4 jaar garantie. Een kouskachel werkt zonder stroomaansluiting. Laserkachels hebben een minimum aan stroom nodig voor het laten functioneren van de elektronisch gestuurde brander maar bieden meer comfort.

Bekijk de demofilm voor meer uitleg over de twee brandersystemen. Natuurlijk kun je ook het complete gamma bekijken of een Qlima dealer bij je in de buurt bezoeken.