Info en support Ontvochtigers

Gratis 30 dagen ontvochtigen

Gratis 30 dagen ontvochtigenEen Qlima luchtontvochtiger is de perfecte oplossing om vochtproblemen te bestrijden op een krachtige en permanente manier. Qlima biedt diverse typen ontvochtigers aan, zodat er voor elke ruimte een geschikt model te vinden is.

Neem de proef op de som

Met ruim 150.000 tevreden gebruikers en een hoge beoordeling voor de Qlima ontvochtigers bij de onafhankelijke website kieskeurig.nl worden de Qlima ontvochtigers zeer goed gewaardeerd. Zo goed zelfs, dat Qlima haar ontvochtigers 30 dagen op proef aanbiedt. Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat van de ontvochtiger, dan kan deze binnen 30 dagen worden geretourneerd. Qlima zal dan het aankoopbedrag restitueren, minus de transportkosten.

Actievoorwaarden 30 dagen test

  • Stuur uw schriftelijke klacht binnen 30 dagen na aankoop (samen met een kopie van de aankoopbon) naar PVG België, Industrielaan 55, 2900 Schoten.
  • U brengt uw ontvochtiger onbeschadigd en in de originele verpakking samen met uw aankoopbon terug bij uw winkelpunt van aankoop.
  • PVG maakt het aankoopbedrag minus € 19,00 transportkosten (excl. BTW) binnen 2 weken over op uw bankrekeningnummer.

Al meer dan 30 jaar richt het bedrijf achter Qlima zich op klimaatbeheersing in huis en in de loop der jaren zijn we dan ook specialist geworden in het voorkomen van vochtproblemen.

Zoek nu een Qlima verkooppunt bij u in de buurt en start de test!