Info en support Ontvochtigers

Doe de 30 dagen test met de Qlima Luchtontvochtiger

Doe de 30 dagen test met de Qlima LuchtontvochtigerLast van muffe luchtjes, condens op ramen, schimmelvorming in de badkamer of water in de kruipruimte? Tekenen dat het in huis te vochtig is. De gevolgen hiervan kunnen groot zijn. Tijd om actie te ondernemen.

Luchtvochtigheid in huis

Een eerste stap in de richting van het terugdringen van de luchtvochtigheid is het huis ventileren. Wanneer ventileren in huis niet (meer) werkt, zoeken veel mensen de oplossing in de aanschaf van een chemische vochtvreter. Echt helpen doet zo’n vochtvreter echter nauwelijks. Het vochtgehalte in huis neemt niet of nauwelijks af, doordat de absorptiecapaciteit te laag is om langdurig effect te hebben.

Oplossing vochtprobleem

Qlima luchtontvochtigers bieden wel uitkomst om het vochtprobleem daadkrachtig aan te pakken en een gezonde luchtvochtigheid in huis te realiseren. Een luchtontvochtiger haalt het teveel aan vocht uit de lucht en vangt deze in een grote opvangbak op. Voor een permanente ontvochtiging sluit je eenvoudig een meegeleverde afvoerslang aan.

Doe de 30 dagen test

Ga naar de dichtsbijzijnde Qlima dealer en test vrijblijvend een Qlima ontvochtiger. Mocht je niet tevreden zijn over het resultaat van de ontvochtiger, dan krijg je van Qlima het aankoopbedrag terug*. Qlima heeft alles in huis voor de ideale luchtvochtigheid!

* met uitzondering van de transportkosten.