Info en support Nat & Droogzuigers

Waarin verschilt een Nat & Droogzuiger van een normale stofzuiger?

In en rond het huis zijn veel schoonmaakwerkzaamheden waarin de normale stofzuiger tekort schiet. Denk aan het verwijderen van bouwstof, bladeren in de tuin, vloeistoffen of sneeuw. Een nat & droogzuiger, oftewel alleszuiger, biedt je de oplossing voor het gemakkelijk en veilig opzuigen van dergelijk afval. 

Krachtig en veelzijdig

De Qlima alleszuigers zijn spatwaterdicht en krachtiger, veelzijdiger en robuuster dan een traditionele stofzuiger. Zelfs de moeilijkst bereikbare plekjes zijn niet veilig voor de alleszuigers. Naast een zuigfunctie hebben de modellen ook en blaasfunctie, zodat vuil uit de kleinste hoekjes verwijderd wordt.

De Qlima WDZ 530 is uitgerust met een extra elektriciteitspunt waarop je eenvoudig je gereedschap aan kunt sluiten. Ideaal voor bij het schuren of frezen waar veel fijnstof bij vrijkomt. De Qlima alleszuiger zuigt deze direct op en voorkomt dat deze door de lucht gaat dwarrelen. 

Een schone leefomgeving

Elke Qlima nat & droogzuiger is voorzien van een uitwasbaar filter. Dit filter haalt de zeer fijne stofdeeltjes uit de lucht. Wanneer je deze met een normale stofzuiger opzuigt, zal deze binnen de kortste keren defect zijn omdat de motor en de filters hier gewoonweg niet tegen bestand zijn. 

Praktisch schoonmaken

Een Qlima asstofzuiger is krachtig en makkelijk in het gebruik. De apparaten hebben een groot bereik en zwenkwieltjes voor een flexibele wendbaarheid en een stevig handvat. Dankzij de handige accessoires verwijder je met gemak de moeillijkst bereikbare vuildeeltjes.

Qlima assortiment

Het assortiment van Qlima bestaat uit drie modellen.

1. WDZ 510 (10 liter)
2. WDZ 520 (20 liter)
3. WDZ 530 (30 liter, inclusief elektriciteitspunt)