Info en support Kachelbrandstof

De Zekerheid van Qlima Premium Quality Brandstof

De Zekerheid van Qlima Premium Quality BrandstofQlima is Europees marktleider in zuivere kachel brandstoffen voor petroleumkachels. Na meer dan 35 jaar innovatie, produceert Qlima vandaag de dag alleen nog Premium Quality Fuels. Ons geheim ligt in de combinatie van het unieke ‘1 stop from ship 2 shop’ productieconcept en ons hoog opgeleide en zeer toegewijde personeel, grenzen worden opgezocht en telkens weer verlegd.

De kwaliteit van Qlima brandstoffen wordt continu door externe onafhankelijke laboratoria gecontroleerd. Zij behoren tot de beste van de wereld. Het eindresultaat is de schoonste, meest efficiente brandstof met de beste performance in de markt. Gedurende het ontwikkelingsproces wordt niet alleen naar de brandstof gekeken, maar ook naar de verpakking. Een goed voorbeeld daarvan is de introductie van de PET eco can – een innovatie van Qlima waardoor de brandstof cans nu 100% recycleerbaar zijn. 

6 Redenen om voor Qlima kachelbrandstoffen te kiezen 

1. Lange levensduur kachel

De juiste brandstof is essentieel voor de werking en levensduur van een Qlima kachel. De Qlima Premium Quality Fuels bieden je een schone en optimale verbranding. 

2. Reukloze brandstof

Het gebruik van inferieure brandstof leidt niet alleen tot geur door slechte of onvolledige verbranding. Maar ook tot overmatige slijtage of koolvorming in kachel, verharding van de kous of rookvorming. Dit alles kan onherstelbare schade opleveren. 

3. Zuinig en efficiënt

Met Qlima Premium Quality Fuels ben je verzekerd van het hoogste rendement en een lange levensduur van de kachel. De verbranding is veilig en schoon.

4. Lage milieubelasting

De Qlima cans zijn 100% van PET: milieuvriendelijk, sterk en duurzaam.

5. Maximale veiligheid

Qlima brandstof wordt voortdurend gecontroleerd door toonaangevende, onafhankelijke instanties. Het resultaat is een betrouwbare, schone en veilige brandstof met een hoog vlampunt (> 65ºC).

6. Spaar voor korting

Op alle Qlima cans tref je Qlima Points aan. Met deze punten kun je sparen voor aantrekkelijke kortingen op Qlima producten en accessoires.

Qlima Performance Meter

Door Qlima Premium Quality Fuels te gebruiken garandeert Qlima de hoogste kwaliteit, de hoogste efficiëntie en het hoogste comfort. Alle Qlima Premium Quality Fuels leveren uitmuntende prestaties. Het onderscheid tussen de verschillende Qlima varianten is daarom betrekkelijk klein, terwijl het verschil ten opzichte van andere merken in verhouding zeer groot is. Om het verschil in de Qlima varianten op een niet te technische manier duidelijk te maken, is de Qlima Performance Meter ontwikkeld. Van elke variant worden vier aspecten gemeten, waarvan de uitkomsten op eenvoudige wijze zijn weergegeven.

Qlima Spaarprogramma

Door Qlima Premium Quality Fuels te gebruiken garandeert Qlima de hoogste kwaliteit, de hoogste efficiëntie en het grootste comfort wat een superieure beleving van Qlima warmte oplevert. Omdat Qlima uitsluitend Premium Quality Fuels produceert, is er een grote groep vaste afnemers van Qlima brandstoffen. Om deze loyaliteit naar Qlima brandstof te belonen, bestaat er een speciaal Qlima spaarprogramma. Door Qlima Points te verzamelen kan gespaard worden voor gratis accessoires en hoge kortingen op kachels en brandstof. 

De zekerheid van Qlima Premium Quality Fuels; hoogste kwaliteit, hoogste rendement en hoogste comfort.