Info en support Airco's

Airco zelf installeren

Airco zelf installerenBespaar geld op de installatiekosten dankzij de handige Spanner snelkoppeling op de split unit airco’s uit de SC-serie.

Installeren was nog nooit zo makkelijk

De flexibele leidingen (4 meter) zijn al voorgemonteerd aan de binnenunit en de airco’s zijn uitgerust met een lekvrije, industrieel beproefde snelkoppeling

Bespaar door Airco zelf te installeren

De Airco zelf installeren is met Qlima airco's goed mogelijk. Geholpen door de heldere montage-instructie kan een handige doe-het-zelver daarmee veel geld op de installatie besparen.  Alleen het koppelen van de leidingen, middels het overhalen van de eenvoudige Spanner snelkoppeling, dient uit milieuoogpunt door een daartoe geautoriseerde professional te geschieden.

100% lekdicht

In airconditioners worden koelgassen toegepast die vanwege het broeikaseffect niet in het milieu terecht mogen komen. Daarom worden er terecht hoge eisen gesteld aan de lekdichtheid van koelsystemen. Geschroefde snelkoppelingen bleken duidelijk minder betrouwbaar tijdens koppelen en gebruik. De Spanner snelkoppeling kwam uitstekend uit de bus uit onze uitvoerige evaluatie.

Onderdelen en accessoires

Alle onderdelen en accessoires voor een vakkundige installatie kan Qlima uit voorraad leveren.

Schrijf je in voor de Qlima Nieuwsbrief